Aluminijumski ram

Profil dubine 15 mm
Boja okvira: srebrna
ALU FRAME okvir sa modernim izgledom (srebrno eloksiran), neprosvetljen, jednostran i montira se na zid. Okvir poseduje tunel
u koji se postavlja štampano platno sa našvenom keder (silikonskom) trakom. Preporučuje se za korišćenje u zatvorenom prostoru.
Brza i laka zamena odštampanog platna sa dizajnom po Vašoj želji.

Materijal

Oslikano platno je oduvek imalo visoku vrednost. Od davnina najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na platnu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Reklamna poruka odstampana na platnu, zategnuta na aluminijumski ram  savršeno je rešenje za oplemenjivanje svakog prostora, bio on poslovni, izlozbeni ili stambeni !

Montaža

Ne preterujemo kada kazemo da je montaza  toliko jednostavna da je, bez obzira na njenu velicinu,  i  najnespretniji laik moze sklopiti u vrlo kratkom vremenu.  Od alata neophodnog  za njenu montazu potrebni su  jedan inbus kljuc  i malo strpljenja. Aluminijumski ramovi dostavljaju se kupcu  kao potpuno sklopljeni  ili u delovima koji se sklapaju na licu mesta.  Tako da kupcu ostaje samo da poveze aluminijumske ramove  sa njihovim  uglovima pomocu tzv. G – spojnica. Kupac dobija inbus kljuc i uputstvo za montazu.

Na  cvrsto povezanu Alu ram  postavlja se  po zelji kupca odstampano platno na koje je nasivena silikonska traka kao vodjica. Dovoljno je samo ubaciti u ram delic silikonske trake i za manje od minut laganim dodirom prsta  celo platno ce  se postavi.