TafBox profili

Profil-85-mm

85 mm Profil

125 mm Profil

Aluminijumski profili koji formiraju Taf box svetleće reklame prilagođeni su zahtevima svetskog tržišta.

Kada smo se odlučili da izradimo svoje alate najpre smo propratili sve svetske trendove u oblasti vizuelnih komunikacija i stečeno znanje iskoristili da napravimo profile koji ce zadovoljiti najprobirljivijeg kupca. U prodajnom programu zastupljeni su aluminijumski profili sa našim konstrukcijskim rešenjima sirine 80 i 120 mm.

Svi profile su eloksirani ili plastificirani u osnovne, najčešće tražene boje po ral paleti kao sto su bela, crna i braon, ili u boju po želji kupca.

Led sijalice osvetljenje

Šta treba znati o led diodama – sijalicama

Led sijalice ugrađene u naše Taf box svetleće reklame nabavljamo od renomiranog svetskog proizvođača. One traju duže od svih drugih vrsta sijalica, troše manje električne energije, i ono najvažnije daju jaču i prirodniju svetlost od one koju daju svi drugi veštački izvori svetlosti , a bojama još snažniji intezitet.

Materijal

Oslikano platno je oduvek imalo visoku vrednost. Od davnina najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na platnu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije  svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Reklamna poruka odštampana na platnu, zategnuta na aluminijumski ram savršeno je rešenje za oplemenjivanje svakog prostora, bio on poslovni, izložbeni ili stambeni !

Montaža

O montaži ramova

Ne preterujemo kada kažemo da je montaža Taf box svetleće reklame  toliko jednostavna da je, bez obzira na njenu veličinu  i  najnespretniji laik može sklopiti u vrlo kratkom vremenu.  Od alata neophodnog  za njenu montažu potrebni su  jedan inbus ključ  i malo strpljenja. Aluminijumski ramovi Taf box svetleće reklame dostavljaju se kupcu  kao potpuno sklopljeni, sklopljeni  ili u delovima koji se sklapaju na licu mesta. Led sijalice,  njihovo napajanje  i  kablovi se montiraju u našoj radionici tako da kupcu ostaje samo da poveze aluminijumske ramove  u njihovim  uglovima pomoću tzv. G – spojnica. Uz  svakiu Taf box  svetleću reklamu kupac dobija inbus ključ i uputstvo za montažu.